Nästan rygg-mage och stan

Levi inledde dagen i babygymmet med att vara så oerhört nära att vända sig från rygg till mage flera gånger. Så söt och sån kämpe han är!

Tillbringat dagen på stan idag med Emelie och Emelie. Lunch på söta grodan (världens godaste sallader) och lite häng i olika butiker. Tack för en trevlig dag tjejer!

DeJag och Levi fastnade förresten i en hiss en liten stund men blev räddade av personalen på Lindex. Puh! Blev inte rädd för vi såg ut och det löste sig snabbt. Levi sov!

Vi har handlat mat på kvällen, kylen har stått tom ett tag hehe. Vi har inte haft tid att storhandla men nu blev det en ordentlig handling. Skönt! Efteråt köpte vi med snacks till Emelie och Mikael och körde en Nintendo-kväll. William sov hela tiden, trodde Levi också skulle det men han var vaken i princip hela tiden. Sov kanske 15 minuter! Skrek som en galning flera gånger. Vet inte vad det var. Han somnade i bilen påväg hem men vaknade efter vi varit hemma en stund igen. Nu sover han vid bröstet i sängen. Lilla gosen!

Simon och Mikael fick fixa fruktsallad till mig och Emelie som vi åt kesella till. Så gott med melon och passionsfrukt. Killarna åt chips och chokladbollar.

Nu ska vi försöka sova. Satte dock på tvn en stund för har ställt in mig på att det kan bli lite knöligt innan Levi konmer till ro, även om han sover nu. Bäst att vara beredd på det värsta.

Imorgon får vi främmande! Sov gott!

#1 - Angelica

mysig dag (: