Gårdagens stadstur

Vi hade en så mysig dag på stan igår jag och Emelie med barnen. Tiden går snabbt när man har roligt! Vi tog en lunch-smoothie på Redfellas och sen blev det lite shopping på stan. Pannkaka i olika former är verkligen världens bästa ta-med-mat när kladd inte är det lättaste. 

Vi har haft svårt att hitta bra sommarkläder till Levi men har beställt lite grann och ska nog göra det igen snart. Långärmade t-shorts är bra för skydd mot solen behövs ju. Gärna svala tights eller tunna byxor till. Hittade en del på Lindex igår, älskar verkligen mint! Tillsammans med hans kavat Edsbro i mint kommer det bli såååå fint. Strumpor använder vi enbart från Polarn och Pyret, därifrån kommer också den superbra solhatten. 

Det bästa köpet av allt var dock denna behå från Lindex. Bara nöp en som verkade bra i storlek (var ju bytesrätt) och provade hemma efter en dusch. Den satt som en smäck! Supersnygg! Väldigt roligt att äntligen ha en behå som sitter bra igen på mina otroligt krympta bröst.

Den var fin och bredare bak med spänne under armhålan istället för mitten bak. Dessutom en silikonsträng på insidan bak så den glider inte alls. Min nya favorit! Banden går att ta av också. Finns i flera färger och chansen är stor att det blir en till snart! 


Glöm inte att ställa frågor i kommentarsfältet och gilla gärna inlägget på det lilla hjärtat under! Ha en fin dag allihopa, vi är på äventyr nu! Återkommer strax!