Fettissemla

Såklart har vi ätit fetis-semla på självaste semmeldagen. Helt underbart gott tillsammans med fina vännerna Emelie och Mikael. Skrattat så jag har ont i magen hela kvällen! Vi har spelat frågesport också, MIG heter det. Tagit hem spelet som app, vi spelade det en hel del i bilen i helgen också och det är superkul. Ni ser ju hur det gick dock...

Startade dagen redan klockan 6 imorse tillsammans med både Simon och Levi. Har väl sagt att vi har sportlov tillsammans hela familjen? Så himla mysigt och skönt med ledighet! Jag och Levi åkte på mamma-träningspass i förmiddags som Emelie ordnade, efter åkte vi vidare till stan och mötte upp Simon för att äta lunch och handla mat. Köpte en dyna till Tripp-Trapp stolen också, blev sjukt bra. Nu väntar vi bara på remmen så ska ni få se resultatet sen! I eftermiddags påbörjade vi projekt renovera garaget, det ska få sig ett litet lyft tänkte vi. Spännande! 


Nu är det dags för sängen efter en rolig kväll med vänner. Vi har gäspat ikapp, ingen av oss sover så bra just nu. Emelie och Mikaels lilla Wille ska få tänder och Levi har börjat tycka att morgonstund har extremt mycket guld i mun. 

Sov gott allihopa!