Tredje kvällen
Det är tredje kvällen i rad som våran lilla citatmaskin har svårt att somna. Igår slutade det med att Levi och jag myste i soffan istället och där somnade han intill mig. Åh!  (null)
Simon har grejat lite i garaget under veckan för imorgon bitti (kl 3!) åker han till Gotland för att tävla på Grand National på lördag.

Idag satt Levi i soffan bredvid Simon och jag frågade honom om han ville ha pannkaka. Svaret? "Syskon!". Vad säger du? frågar jag. "SYSKON!". Haha. Han är så rolig nu! Fick reda på av en förskole-mamma att Levi brukar fråga efter barnets syskon när hon lämnar sitt ena barn. Säkert därifrån han fått det! Han är så rolig så det är inte klokt. 

Idag sitter vi och myser i sängen med kvällsmat hela familjen. Levi kunde ju inte somna. Simon kommer med två smörgåsar och Levi vill "smakaaaaa". Simon ger honom en smörgås och Levi utropar: "tackarrrr pappa!". Hur go är han inte!? (null)
Vid 19:30 förut fick Levi för sig att vi skulle åka till crossbanan. Han såg Simon göra iordning crossglasögonen. Sen klädde han sig såhär. Haha! 
(null)
Sov gott! Det ska vi göra nu!