Funday
Söndag, sunday - är verkligen funday rätt ofta alltså. Vilken dag vi haft! Vi har haft det så lugnt och skönt hela familjen hela dagen men ändå fått massor med småsaker gjorda. Bäddat rent i alla sängar, tvättat två maskiner, fryst in matlådor, målat det sista i vardagsrummet (visar till veckan när taket är uppe, så härligt!), fogat lite och bara haft kul också. På eftermiddagen åkte vi till XXL och köpte impregnering, skor och jackor behöver sig en omgång nu när det är höst. Efter det åt vi middag på Pinchos vid 16-tiden tillsammans med Louise och Erik. Så mysigt! Levi åt bra med mat, hade relativt gott tålamog och det blev en riktigt trevlig stund i Karlstads inre hamn. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Dock blev det bakslag med magen ganska kort efter besöket (inte maten som påverkade alltså). Han var lös igen efter tre dagar med fin mage. Vi fick ju hämta honom i torsdags vid lunch då han hade spytt på förskolan men här hemma har han varit fin i magen ända sen i fredags, inga spyor, varit helt pigg, ätit med god aptit hela tiden. Så magsjuka kan han väl inte ha? I vilket fall blir han ju ovälkommen på förskolan imorgon efter den pottan så blir vab...det kom verkligen som en chock för både mig och Simon att magen blev så nu!

Efter Pinchos åt vi iallafall min hemlagade päronpaj till efterrätt med vaniljsås hemma hos Erik och Lollo. Vi har ju päronträd och har gett bort päron till alla vi känner och har ändå stora problem att göra åt dem. Därav pajvalet. Levi fick somna i bilen påväg hem och nu har hela familjen lagt sig. Kommer sova gott inatt, alltid lite skönare första natten i renbäddad säng. 

Hur har det varit när era barn har magsjuka förresten? Levi har alltid förut haft väldigt dålig aptit och iallafall kräkts mer än en gång... Sov gott!