Går bebis bakåt i utvecklingen nu?

Bebis är inne i utvecklingsperiod nummer tre och jag har tänkt skriva lite mer om dessa perioder i bloggen framöver. Just nu är han 12 veckor och 3 dagar och nog märker vi av att det är lite annorlunda just nu. Såhär står det i appen gravid och baby:

Levi sover lite sämre på nätterna, de senaste två har han vaknat vid 02:30 samt 03:30. Inatt somnade han dock om snabbt och lätt men natten innan kändes han orolig. Lite mer gnäll och skrik men det är väldigt lindrigt. Jag tyvker forfarande att han uppskattar att sitta i babysittern eller i gymmet, och att ligga på skötbädden på golvet när vi duschar eller fixar något går också bra. När han väl inte vill längre vad det än gäller så går det väldigt snabbt dock, han ska helst bli upplockad samma sekund som han visar första tendens på att inte trivas längre.

Han äter lite mindre nu, det går längre mellan måltiderna än innan. Skönt för då känns han mer nöjd! Nu sover han också lite mer dagtid, förut var det ju ingenting! Nu kan han sova 30-40 minuter i sträck.

Han pratar otroligt mycket och har fått en mer nyanserad röst. Provar mycket med rösten och det är så roligt! Jag vill gärna börja läsa lite för honom, men vet inte riktigt vad. Är det någon snäll som har tips på några spännande och bra böcker för 3-månaders?

Har ni märkt av när era bebisar var inne i olika utvecklingssteg?

Ha en bra dag allihopa, nu vill bebis ha min uppmärksamhet igen!