Lever lite halvt
Vi är inte pigga här hemma. Levi fick ju feber igen igår, är helt mosig och febrig och jag vabbar. Fast egentligen orkar jag knappt det heller, har sån fruktansvärd smärta i halsen och huvudvärken är extrem alltså. Vi har varit på vårdcentralen idag och lämnat Levis avföringsprov som hämtades ut i torsdags av Simon och Levi när de var på läkarbesök. Inga prover togs då eftersom han inte hade feber längre. Ja, så bra gick det. Har han feber imorgon ringer jag vårdcentralen igen.  (null)

(null)
Väntar så snällt med sitt prov. 
Efter vi varit på vc så drog jag faktiskt honom en sväng på pulkan och så gick vi en sväng med hundarna. Det är så kallt och blåsigt men uppskattades ändå av Levi. Skönt att komma ut lite trots att man inte är kry. Körde en luring och tog med mellis ut, funkar alltid bättre av någon anledning. 
(null)

(null)

(null)
Så iallafall - det är därför det är så tyst från oss här. Vi är lite halvt levande kan man säga, energin är inte på topp och vi kurerar oss mest. Simons kärleksord i telefonen påväg hem från kobbet idag var "ikväll ska du få ben & jerrys när du har så ont i halsen". Det är vad vi ska göra nu. Äta glass och kolla på farmen. Levi somnade precis utslagen i sin säng på några minuter, har inte hänt på evigheter. Ha en härlig kväll! Och förresten, ni som kan - vänta med inskolningen tills februari är över. Mars också om ni kan. Eller hoppa förskolan helt om ni har möjlighet. Så känns det just nu ibland alla bakterier här hemma. Låt oss bli friska och få jobba/gå på förskola snart! Kram på er!