Tips: bebismobil

Kan verkligen tipsa om denna mobil som är köpt på Ikea för ynka 49 kronor. Kanske inte ser så kul ut för föräldern (inte särskilt trendig) men bebisarna ÄLSKAR den. Levi skrattar högt, sprattlar och pratar med våran. Den hänger ovanför skötbordet nu, byter den då och då så han inte vänjer sig. Den är dessutom vänd så att ögon och annat syns från bebisens håll (underifrån) och inte från förälderns. Är chockad över att så många mobiler för flera hundra är vända så att barnet inte ens kan se vad det är för någonting...

Igår kväll blev vi bjudna på hamburgare hos William med föräldrar och sen spelade vi en match super mario party. Det är så oroligt roligt! Bebisarna sov sig igenom matchen men var bra maskotar. Simon kom sist och jag kom tvåa så det kändes skönt att vinna inom familjen iallafall, hehe.

Levi testar Williams Bumbo-stol.

Levi har provat Bumbo-stolen ett par tillfällen när vi varit där och jag har varit säker på att jag vill köpa en. Tills Levi provsatt. Man får typ trycka ner honom i den, han sitter bra nu men kommer växa ur den otroligt snabbt. Därför skippar vi det köpet!

Tänkte knåpa ihop ett inlägg igår om bilbarnstol nummer två (den man har efter babyskyddet). Ville reda ut alla uttryck och tester för mig själv först och misslyckades totalt. Det är en enda djungel alltihopa. Gör ett nytt försök med ett inlägg om det senare efter vi varit på babykväll på Babyproffsen i Karlstad. Den är ikväll mellan 18-21.

Jag har precis tryckt i mig två pannkakor med socker och upplevt barndomen igen. Vet inte när jag åt det senast! Aptiten är i botten och även humöret senaste dagarna. Jobbar på det, men det går sådär.

Ha en bra dag allihopa!