Lugn och ro nu!
Förra veckan hade vi främmande av Mikaela och Joakim, på helgen kom även mamma och Fredrik och på söndagen Simons föräldrar. Igår spontanåkte vi till Årjäng och överraskade Simons föräldrar då Annica fyller år idag (hurra!) men vi åkte hem på eftermiddagen i ganska god tid. Levi hade svårt för tidsomställningen och vaknade 5 vintertid imorse. Puh! Lång dag och fick spela spel i bilen hela vägen hem men höll sig vaken och somnade i tid nu på kvällen. Vi hoppas på att han får mycket och god sömn inatt, han verkar tyvärr blivit förkyld men hade ingen egentlig feber förut så vi får se hur det verkar imorgon när han vaknar. Håll tummarna!
 
Det går allt möjligt på förskolan, svinkoppor, förkylning, lgoninfektion, höstblåsor. Vi är livrädda för allt samtidigt som vi inte haft möjlighet att hålla honom hemma. Jag gjorde min sista dag i fredags på jobbet (kommer troligtvis jobba hemifrån och kanske åka in något under lovet om det står stilla), har varit där heltid fram till fem dagar före BF (på onsdag) och är faktiskt otroligt stolt över mig själv. Jag har skött kosten under graviditeten, rört på mig mycket och varit extremt aktiv. Anpassat rörelserna och försökt träna rätt. 
 
Efter helgens resa till Årjäng och allt främmande det sista så ser jag verkligen fram emot en lugn tid nu fram till lillesyskonets ankomst. Lugn och ro, vila och försöka samla kraft och energi. Sista veckan har jag sovit väldigt dåligt så ska försöka vila upp mig allt jag kan nu. Massa familjemys, tända ljus och höstkänslor kan verkligen ge energi. Gillar hösten trots att det kan vara väldigt mörkt och blött! 
 
Tänkte försöka dela med mig framöver av hur jag tänker kring kommande förlossning, viken hjälp jag fått av barnmorskan, hur vi tänker kring första tiden hemma (till skillnad från med Levi) efter bebis ankomst och andra tankar kring ex. amning, julfiranden, mitt mående o.s.v. Håll till godo!
 
Vi kommer verkligen fokusera på lugn och ro och hur jag mår nu och efter förlossningen. När Levi kom till oss var jag helt slut efteråt, vi kom hem snabbt, hade en hel del främmande och jag var totalt obekväm med ex. matning. Baby blues, mycket tårar som jag fick hålla inne. Hade extremt ont, blödde mycket, gick runt i blöja i princip och mådde inte alls bara bra. Den här gången kommer vi vara klokare och mer egoistiska - allt för att komma in i det nya familjelivet så bra som möjligt <3