Våffeldagen och Branäs!
Härlig tradition alltså! Varför äter man inte våfflor oftare. Undrade jag innan jag börjat steka alla. Suck! Tar lite tid, hehe. Men Simon Fick saker gjorda med renoveringen av toaletten under tiden. Längtar efter att visa er resultatet där. Och så goda våfflorna blev! Simons farmors recept, hemligheten är vatten och mycket smör. Mums! Har ni något tips på gott recept?  (null)

(null)

(null)
Levi är ÄNTLIGEN piggare från sin förkylning. Oj så långdragen med feber i över en vecka fram och tillbaka. Otäck och besvärlig hosta. Och så blossade utslagen upp igen. Om det inte var sista rycket nu i helgen med utslagen tänker vi ringa hud inne i Karlstad igen. Nu har han haft dem i över två månader...

Vi var i Branäs i helgen med Simons föräldrar och bror. Udden togs av att Levi var så dålig...kändes mycket piggare när vi åkte men väl där så blev han värre igen. Han provade iallafall lite skidor och det blev lite åkning både slalom och på gd för mig och Simon också. Trodde min förkylning hade vänt men vaknade med väldigt ont i halsen imorse och nu kan jag knappt svälja. Ska sova lite på det och hoppas det släpper. Sov gott! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)