Semester, sommarlov och Norrköping
Idag efter jobbet vid 12 blev jag upphämtad av Simon och Levi och så åkte vi iväg på semester. Jag tar nämligen semester idag och Levi sommarlov. Dags för Simon om en vecka men vi tjuvstartar hela familjen med en tripp till Norrköping med mina älskade systrar
Mathilda och Lovisa med familjer. Vi började resan med att min telefon hamnade i Simons pappas bil och hans mobil i våran bil så vi åkte fem mil i onödan för vi fick vända! Sen stannade vi för att handla halvvägs på Ica maxi i Örebro. Där låste jag upp toadörren och öppnade på vid gavel samtidigt som Simon stod och kissade. Herregud! Sen gick jag ut med Levi i handen och hade glömt ta på honom byxorna. Galet! 
(null)

(null)
Vi är sex barn och sex vuxna, det är full fart men så härligt. Vi lämnade alla saker på hotellrummet och sen gick vi mot stan och mötte upp de andra. Det blev middag på Pinchos och som barnen skötte sig. Exemplariska trots stor trötthet och 1,5 timme där. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nu är vi på hotellet igen sen en stund (efter en fantstisk promenad tillbaka från stan) och har duschat och busat. Vi fick ett bajsproblem så vi glömt potta vilket gör att Levi håller sig men så fanns det en sån toaring i receptionen för barn som vi fick låna. GULD värt!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Imorgon väntar Kolmården. Kommer bli en härlig dag. Sov gott!